Egy állati jó nap a Gádorban

Iskolánk minden évben megemlékezik az állatok világnapjáról, így idén is készültünk játékos feladatokkal, énekléssel, állatos faliújsággal.

Az osztályfőnöki negyedórában a felsősök egy rövid kvíz megválaszolása után kiérdemelték az "egy ÁLLATI osztály" oklevelet, majd az iskola összes osztálya lázas keresésbe fogott, mivel minden tanteremben eldugtunk egy-két állatos képet, amit a "becsületes" megtaláló csokira cserélhetett.

A 2. szünetben az aulában gyülekeztek Dia néni énekkarosai és gitáros növendékei és egy vidám, ideillő dallal örvendeztették meg a közönséget.

A délután folyamán a napköziben folytatódott ez a jeles nap állathangok felismerésével, állatos kvízzel, színezéssel.

Szóval... állati volt :-)

Örökbefogadtunk két facsemetét

faA Madarak és Fák napján örökbefogadtunk 2 facsemetét. A gyerekek gondos nevelőszülők módjára  vállalják, hogy optimális életfeltételeket biztosítanak "védenceiknek", hogy szép, erős, dús lombozatú fákká nőjenek. Ebben Misi bácsi, iskolánk kertésze is segítségünkre lesz.

2. oldal / 2

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

Nincsenek események
Free Joomla! templates by AgeThemes