Hit- és erkölcstan/etika módosítási lehetőség

Tisztelt Szülők!
 
A jövő tanévre vonatkozóan lehetőségük van módosításra gyermekük hit- és erkölcstan/etika órákon való részvételéről. Amennyiben változtatni szeretnének, hogy gyermekük melyik oktatásban vegyen részt, 2021. május 20-ig tehetik meg írásban.
Ennek menete a következő:
A honlapunkon a letölthető dokumentumokból nyomtassák ki az erre vonatkozó kérelmet. Egyértelműen (gyerek neve, osztálya is!) töltsék ki, írják alá, fotózzák le/szkenneljék és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre a megadott határidőig küldjék be, vagy adják le az iskola portáján/titkárságán.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a módosításra a tanév során csak ebben az időpontban van lehetőség.

Budapest, 2021. április 29.
Az iskola vezetősége

Tájékoztató az online beiratkozásról

TISZTELT SZÜLŐ/TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ!

Tájékoztatom, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség van beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét. Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezésének elektronikus, online formájára 2021. április 10-től nyílik meg az informatikai lehetőség az Ön részére a KRÉTA rendszer felületén keresztül: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap. Az e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2021. április 16-án éjfélig van nyitva. Tekintettel a veszélyhelyzetre javasoljuk, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, amely nem csak biztonságos, hanem kényelmesebb is az Ön számára.

Amennyiben módosítani kíván a már elektronikusan beküldött adatokon, akkor ezt úgy teheti meg, hogy jelzi (telefonon, e-mailben, az intézmény által meghatározott módon) az adott intézmény részére a visszavonási vagy adatmódosítási szándékát. Az adatok módosítását az intézmény a KRÉTA felületén a kérés alapján elvégzi. Amennyiben a szülő visszavonja gyermeke jelentkezését, ennek következményeként a BÁI felületen az  iskola a benyújtott jelentkezésre a szülő kérése alapján elutasító határozatot hoz, és az intézmény saját rendszerében a gyermek adatait a „Beiratkozás visszavonva” státuszba állítja. Ezen műveletek elvégzését követően Ön ismét be tudja nyújtani gyermeke jelentkezését  egy másik iskolába.

Terepfutó szakkör indul

Itt a tavasz! Ideje kitörni a négy fal közül! Sok szeretettel várunk minden a természetet és mozgást kedvelő tanulónkat terepfutó szakkörünkre péntek délutánonként.

Alkategóriák

1. oldal / 3

Partnereink

bakosfa iskolagyumolcs  
kobold 004    

egyszazalek

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Eseménynaptár

November 2022
H K Sz Cs P Szo V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

Sze nov. 30 @15:30 - 05:00PM
Óvodai kézműves délután
Free Joomla! templates by AgeThemes