emlékeztető megbeszélésről nov. 14

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Arial","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Calibri; mso-bidi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

Emlékeztető

Megbeszélés 2011. 11. 14.

Októberi események

· Futafok: mindenkinek köszönöm a részvételt, és Évának, Magdinak a szervező munkát. A mozgósításra és az elért helyezésekre összesen126000 Ft-t kaptunk, melyből sportszereket vásároltunk, illetve egy ping-pong asztalt javíttatunk meg.

· Sikeres és változatos programot Bonyolítottunk az Állatok Világnapján Janka és Tamás szervezésében.

· Ünnepi műsor – nagyon jó színvonalú volt, szervezője Béky Éva, segítője Panyi Enikő, technikai segítség: Puskás Zoli, a nyolcadikos stáb, Szendi Éva

Köszönöm minden érintettnek a színvonalas, jó műsort. Azt is kiemelném, hogy alig volt gyerek, aki nem jött ünneplőben.

· Köszöntöttük a fiatal pályakezdő kollégákat a Városházán. Szép műsor és köszöntő volt, egy kis vendéglátással. Hárman vettünk részt (Perge Éva, Szendi Éva és én), azt gondolom, lehet, hogy ennél azért többen is eljöhetnének, amikor valami hasonló esemény érint bennünket.

· Kirándultunk és csapatot építettünk. Anikónak köszönöm a szervezést, a játékokat. Nagyon jól éreztük magunkat.

· Elindult az iskolarádió. Az adások szerdánként az ofő ¼ órában vannak, és nagyon kedvesek, érdekesek is. Ez Szabados Móni munkáját dícséri.

· Bár már november van, mégis most beszéljünk a Nagy Vagy vetélkedő tapasztalatairól.

· Papírgyűjtés – rendben zajlott, most nem kaptam panaszos visszajelzést. Mi az eredmény anyagilag? Tudomásom szerint még nem kaptuk meg a pénzt, meg kellene sürgetni. Béky Éva és Enikő voltak a szervezők, köszönöm az ő és a felügyelő tanárok munkáját s.

· Tanulmányi versenyek:

Bólyai matematika verseny, nagyon szépen szerepeltünk, a 4. És a 8. Osztályos csoport 5. Lett a területi fordulón, de a többiek is a mezőny első felében végeztek. Köszönöm a felkészítő tanároknak.

(Novemberben az anyanyelvi versenyen is indultunk, még nincs végleges eredmény, erről majd később beszélünk)

· Sportversenyek – az éves ütemezés szerint, mindig elég sok van belőlük. Köszönöm Magdinak és Évának a lelkes felkészítést és az eredményes részvételt.

· Továbbtanulással kapcsolatos szülői tájékoztatót tartott 8. Évfolyamnak Panyi Enikő

· A 6.a volt a Csodák Palotájában, a 7.a a Mezőgazdasági Múzeumban, a 8. évfolyam a Parlamentben (Szabados Móni, Szendi Éva, Hegedűs Tamás, Béky Éva, Panyi Enikő). Az alsósok közül színházban volt az 1. és a 2. Évfolyam (Butella Erzsi, Potornai Vanda, Leskó Gabi, Kálmán Rita)

· SZMK-n elhangzottak

Kérik, hogy a karácsonyi vásárt nagyobb térben rendezzük

Az osztályképeket frissítsétek a honlapon, olyan gyerek is van rajta, aki már elment.

Az örök probléma, hogy csak nagy késéssel kapnak visszajelzést a szülők a gyerekek eredményeiről. Erre mindenki találjon megoldást, én csak számon fogom kérni az osztályfőnöktől, vagy a szaktanártól. Béky Éváék megoldása szerintem járható út.

Senior program – kérem a napköziseket, hogy ezt beszéljék meg, mert napközi ideje alatt tudna működni.

 

 

Novemberi feladatok

· A nyolcadikos gyerekek kvíz vetélkedőt szerveznek az iskolában. Kértem már, de még kérnék négy kollégát, hogy segítsen és legyen jelen, mint „felügyelő” néző péntekenként 15-tól. E héten én leszek, jövő héten Enikő vállalta, kérek még 4 főt, mert 6 hetes a játéksorozat. (Hegedűs Tamás vállalt még pénteket dec. 02.)

· Jó lenne, ha lassan megjelenne az iskolaújság első száma. (karácsonyi szám lesz)

· Novemberre ütemeztük a munkatervben a tavalyi 4. Osztályosok OKÉV eredményeinek értékelését. Az eredmények a szg. Közös felületén megtalálhatók, százalékos értékeléssel. Kérem, hogy a tavalyi 4-es ofők, az idei magyar és matematika tanárok, valamint a kkf-es tanárok értékeljék, és nézzék meg, milyen feladat következik belőle. A megbeszélésről egy emlékeztetőt kérek november 30-ig.

· November 20-án érkezik egy angol nyelvi gyakornok: Lily Dong, kínai származású, újzélandi lány, fogom kérni a segítségeteket a kalauzolásában. Kiss Péteréknél lesz elszállásolva december 22-ig, utána lehet, hogy utazgat a téli szünet alatt. Jan. 14-ig marad.

· November 19. Sulivár a Klauzál Házban. Erről még ma lesz egy megbeszélés: Máté Éva, Németh Rita, Szebegyinszky Janka, Béky Éva, Mindler Éva, fazekas Ági és jómagam részvételével. Mást is szívesen várunk. Nyolcadikos gyerekek segítségét kérjük majd a dökön keresztül.

· A közös követelmények meghatározása. Különös tekintettel az egységes értékelésre. Munkaközösségi feladat, november 30-ig.

· November 18. előadás 6.7. osztályoknak a kulturált mobilhasználatról

 

Egyéb

· Megállapodtunk, hogy a karácsonyi vásár dec. 16-án pénteken délután les, a dolgozói karácsony pedig dec. 19. délután

· Akik továbbképzésre mentek (elengedtük), legyenek szívesek legalább 2-3 nappal korábban szólni, és nem aznap, főleg ha helyettesíteni is kell, mert a mi fejünk sem káptalan, de nagyon kellemetlen, amikor az utolsó pillanatban szólunk valakinek, hogy menjen be helyettük. Utolsó pillanatban azt kockáztatja az illető, hogy nem tudom elengedni, hiába ígértem meg. A nyelvi napközit tartó kollégák esetében kérem, hogy különösen figyeljenek erre, és beszéljenek időben a napközis nevelővel. Nekik ez nem munkaidejük, helyettesítenek benneteket, ne az utolsó, vagy azutáni pillanatban vegyék észre, hogy nem megy a tanár a foglalkozásra. Az első osztályban Enikőt különösen kérem, mert Gabi akkor 40 gyereknek kellene, hogy angolt tartson, és ez azért nem lenne helyes.

· Két szakmai dolog is lesz délelőtt novemberben: az egyik a Kempelenben, a másik a Rózsakertben. Mindenkinek elküldtem a tájékoztatót, de csak ketten jeleztek vissza. 1-2 embert el tudok engedni, ha nincs sok hiányzó. Csak az ismétlés kedvéért: aki valamilyen szakmai foglalkozáson részt vesz, Csillától kérjen az igazoláshoz nyomtatványt, különben nem tudom beszámítani a továbbképzésbe. Akkor is javaslom, hogy kérjen, ha nem kötelező a továbbképzése már, vagy még, mert így látom az önképzési hajlandóságát.

 

Elosztottuk a minőségi és többletmunkáért adható bérkiegészítést a 2010/11 tanévre.

Figyelembe vettük a szakmai munkát, a szakmai és iskolai többletfeladatokat, a vezetői munkát. Nem mindenkinek jutott, mert nem akartam nagyon elaprózni, hiszen mindannyian derekasan helyt álltok minden évben. De remélem, hogy a legkiemelkedőbbeknek sikerül ilyen módon is megköszönni a munkáját. Javaslatokat adtak a munkaközösség-vezetők, ezt egészítettük mi ki Évával a saját tapasztalatunk szerint. Tájékozódásképpen az átlagos kiosztható összeg 44000 Ft volt, ezt differenciáltam 41 és 120 ezer forint között, beszámítva azt is, ha valaki részmunkaidőben dolgozik. A díjazásban ebben az évben részesülő kollégák: Béky, Butella, Dömös, Gyollai, Dudás, Nagy E, Nógrádi, Puskás, Szabados, Máté É,

Szendi É, Tevan, Bonya, Buknicz, Pilinger, Leskó, Németh, Balikó, Fejes, Kenesei, Perge

Köszönöm valamennyiőtök munkáját. Ha bárkinek kérdése van ezzel kapcsolatban, jöjjön be hozzám és megbeszéljük.

 

 

Maróthy Éva

Partnereink

bakosfa iskolagyumolcs  
kobold 004    

egyszazalek

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Eseménynaptár

Május 2022
H K Sz Cs P Szo V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

Sze máj. 25
Felsős projektnapok
Cs máj. 26
Felsős projektnapok
P máj. 27
Felsős projektnapok
P jún. 03 @08:00 - 05:00PM
Tanítási szünet
Szo jún. 04 @08:00 - 05:00PM
Tanítási szünet
V jún. 05 @08:00 - 05:00PM
Tanítási szünet
Free Joomla! templates by AgeThemes