emlékeztető 2011. 05. 02.

Nevelőtestületi megbeszélés

2011. 05. 02.

 

Áprilisi programok

·         A szakértő jóváhagyta a pedagógiai program módosítását, már csak a testületi engedélyre várunk, szeptembertől az új programmal indulunk. Lényeges változása, hogy a tagozatra jelentkezésnél az informatika és a nyelv szétválasztódott, és az informatikában csak 4.-ben lesz a Logo program, 5.-től már a felhasználói programok, internetes alkalmazások következnek.

·          Lezajlottak az óvodai ismerkedő foglalkozások, alkalmanként 20-25 fős látogatottsággal.

·         A beiratkozást 55 felvett tanulóval zártuk, ebből 1 fő sni-s, btm-es jelenleg nincs.

Ezen felül 1 magántanulónk van, akinek a jogviszonya szünetelni fog, mert Németországban jár iskolába.

Lakatos Márkó minden valószínűség szerint évet ismétel majd, így lesz 2x28 fős a két osztály

Szeretném megköszönni azt a sok-sok munkát mindenkinek, aki a beiskolázás előkészítésében részt vett: tanítók, napközisek,

·         Török projekt: igazán sikeresen lezajlott, gazdag programot biztosítottunk a vendégeknek. Nekik még túl gazdag is volt, nem bírják úgy a tempót mint mi. Büszkén mutattam be az iskolánkat, programjainkat. A képzéseinkről az volt a véleményük, hogy sokkal gyakorlatiasabb, mint az övék. Köszönöm a szervezők és a segítők munkáját. Gajdos Márti főszervezőnek és segítőinknek: Pilinger Zsuzsának a projekt tartalmi összeállításában nyújtott segítségét, Szendi Évának a törökök fogadásában, gardírozásában, az osztály felkészítésében végzett munkáját (kiválóan viselkedtek a programokon, dicséret érte), Panyi Enikőnek, Leskó Gabinak a tolmácskodást, Kustán Klaudiának a kórus, Szabados Móninak a színjátszó csoport szereplését, az 1.-2. Osztályos gyerekeknek a néptánc bemutatót (Vízi Adrienn tánctanár felkészítésében), Puskás Zolinak a hangosítást és a fotózást. A törökök várnak bennünket viszontlátogatásra. Mint tudjátok, mi erre nem tudtunk pályázni, ahhoz rövid volt az idő, meg nem ismertük a török partner megbízhatóságát sem. Egy kolléga utazását a törökök támogatják, ezt a lehetőséget, megbeszélve Gajdos Mártával és Perge Évával úgy gondolom, hogy Szendi Éva kapja meg. Így három fővel fogunk kimenni június elején: Gajdos Márta, Szendi Éva és én. A többieknek a törökök ajándékával szeretném megköszönni a segítséget.

·         Április  28-án lezajlott a Föld napi vetélkedő, információm szerint az idei is jó hangulatban, sikeresen ért véget. A szervezés az ökocsoport tagjainak munkája, köszönöm nekik. A zsűri munkájában Szabó Zsuzsa és Stokker Zsuzsa is részt vett, szívesen jöttek, és mi örültünk nekik. A díjazás és a szervezés költségeire pályáztunk, így értékes jutalmat tudtunk adni (ezt Béky Éva mondja el).

·         Számos tanulmányi és sportversenyen vettünk részt. Kérem, Hogy az eredményeket Zolinak küldjétek el, hogy a honlapra feltehesse. (aki még nem tette): kerületi aerobik, nyelvész megyei döntő, Istenes verse, kerületi foci, atlétika, országos fizika, kerületi német projektverseny, kerületi matematika 7-8. Évf., népdaléneklés, Klauzál történelmi verseny, kerületi szövegértési verseny

Május:

·         Kérem, hogy a 4.-esek tagozatra jelentkezését május 15-ig zárjuk le, kapjam meg a jegyzőkönyvet a döntésről.

·         Hozzá kell kezdeni a bográcsparti szervezéséhez is.

·         A projekt programjaihoz és a kirándulásokhoz az alapítványi támogatást szétosztottuk. Minden évfolyamról kérek egy rövid projektbeszámolót, amelyet a támogatás elszámolásához az alapítványnak beadnak. Ebben legyen benne, hogy mikor, hol, milyen tartalommal történtek meg a programok.

·         Kérdésem: hogy állnak a partneri kérdőívek és Metti felmérése a dolgozók bevonásáról, mert az önértékelést is be kellene fejezni, és az összegzést elkészíteni még májusban.

·         Kriminalisztikai felmérés 96.01.01-97.12.31 között született fiúk körében: „Normasértés vagy jogsértés” címmel. Kérem Mindler Évát, hogy fogja ezt össze.

·         Minőségi bér: önértékelést végző csoport, szövegesen értékelők és 8-os beiskolázás

·         Fogadó órák május 09-10.

 

Az év vége alakulása

·         Az eseménynaptár időpontjaiban van némi változás:

o   Osztályozó értekezletet június 09-én (csütörtök) délután tartunk az én elutazásom miatt,

o   Az évzáró értekezletet megtartom jún. 16-án csütörtökön délelőtt, így ha valaki nyaralni vagy dolgozni indulna, azt ettől kezdve teheti meg, de kérem bejelenteni, mert papírforma szerint csak július 01-től lesztek szabadságon.

o   A tanévzáró ünnepély időpontja nem változik, így mindenkinek lesz elég ideje az adminisztrációra

o   Zolit kérem, hogy elutazásuk előtt minden oklevél legyen készen, ha valakinek külön kérése van felé ez ügyben, időben szóljon, mert ő az utolsó héten túrán lesz az osztályával.

 

Partnereink

bakosfa iskolagyumolcs  
kobold 004    

egyszazalek

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Eseménynaptár

Május 2022
H K Sz Cs P Szo V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

Szo máj. 21 @09:00 - 02:00PM
Gyermeknapi bográcsparti
Sze máj. 25
Felsős projektnapok
Cs máj. 26
Felsős projektnapok
P máj. 27
Felsős projektnapok
Free Joomla! templates by AgeThemes