Tájékoztató az iskolások ebédbefizetés rendjéről

Tisztelt Szülők!

Térítési díj befizetésre az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • csoportos beszedési megbízással történő fizetéssel, az IGI felé leadott Nyilatkozat csoportos beszedési megbízás teljesítésére és a szülő számlavezető bankjának felhatalmazása után. A banki ügyintézéshez szükséges nyilatkozat az IGI-től igényelhető (e-mailen is). A bank felé leadott felhatalmazás alapján, minden hónap 10-ig (munkaszüneti nap esetén az azt követő munkanapon) egyszer megterheljüka számlájukat. Nem teljesülés esetén pótbefizetési napokon az iskolában van lehetőség készpénzben befizetni az étkezést. Az inkasszó sikerességének figyelemmel kisérése vagy a pótbefizetés teljesítése a szülő felelőssége.
  • az Önkormányzat honlapján keresztül, amely az efizetes.budafokteteny.hu címen érhető el. Ehhez felhasználói név és jelszó szükséges, amelyet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre beküldött igénylést követő munkanapon megküldünk. A szülő internetes felületen keresztül a rendelésre megnyitott időszakban tudja leadni és on-line fizetésre alkalmas bankkártyával kiegyenlíteni a következő havi rendeléseit. A rendelésre nyitott időszak minden hónap 1-je reggel 8.00 órától minden hónap 15-e 24.00 óráig tart, ezt követően csak a felsorolt pótbefizetési napokon az iskolában csak készpénzben tudják az étkezést megrendelni. A rendelés CSAK a fizetés megtörténtével válik megrendelté.

Az efizetes.budafokteteny.hu felületen lehetőség van a tárgyhavi rendelések lemondására is a lemondás szabályai szerint (lemondani kívánt napot megelőző munkanap 9 óráig). Ez a lemondás csak az étkezésre vonatkozik, ettől függetlenül az iskolát értesíteni kell a gyermek esetleges hiányzásáról.

Az on-line étkezés megrendelés kézikönyve bejelentkezés után a honlapról letölthető.

Ettől eltérő időpontban az ebédbefizetést sem az iskolában sem az Intézmények Gazdasági Irodájában (IGI) nem áll módunkban elfogadni.

Egész napos térítési díj:          Br.: 620.-

Ebéd térítési díj:                     Br.:424.-

Kérjük, a térítési díjat, a rendelési napok szám alapján, forintra kiszámolva szíveskedjenek fizetni.

Intézményváltás esetén a csoportos beszedési megbízáshoz valamint az on-line fizetéshez új kód igénylése szükséges, a csoportos beszedési megbízás kódját a bank felé is módosítani szükséges.

A gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (Gyvt.) 21/A. § szerint elfogadott 18/2012. (VI.25.) önkormányzati rendelet alapján a gyermekétkeztetés megrendelésénél háromszori étkezés vagy csak ebéd választható.

Bármelyik befizetési módot választja, a „nyilatkozat étkezés igénybevételéről” leadásával rendelkeznie kell arról, hogy a gyermeknek milyen típusú étkezést kíván igényelni.

A választás hónapon belül nem módosítható. Amennyiben a szülő a jövőben esetleg változtatni kíván az étkezés típusán, erre a következő befizetést megelőző hónap utolsó munkanapjáig van lehetőség a nyilatkozat kitöltésével, amelyet az Intézmények Gazdasági Irodájának kell leadni.

Cím:                1225 Budapest, Nagytétényi út 274-276.

email.:             Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon:            06-20-242-8150,

06-20-807-9197

Befizetésnél teljes hónapot kell befizetni, lemondásra az alábbi módon van lehetőség:

  • az iskola által megadott telefonszámon, az iskola titkárságán lehet az étkeztetést lemondani
  • a 9 óráig lemondott étkezések következő naptól érvényesek
  • a 9 óra utáni lemondásokat csak a lemondást követő második naptól tudjuk érvényesíteni
  • a szabályszerűen lemondott napok a következő havi befizetésnél jóváírásra kerülnek

Kérjük a „nyilatkozat étkezés igénybevételéről” nyomtatványt szíveskedjen kitölteni és első osztályos tanulók esetében a tanév végéig, de legkésőbb a rendelési hónapot megelőző hónap 25-ig az iskolába vagy az IGI e-mail címére visszaküldeni.

2020.  évre vonatkozó befizetési/pót befizetési napok
Befizetésre vonatkozó időszak

Iskolában

Befizetési/pót befizetési nap

7:00-14: 00

február hó január 7. (január 21. - pót)
március hó február 11. (február 18. - pót)
április hó március 10. (március 17. - pót)
május hó április 7. (április 21. - pót)
június hó május 12. (május 19. -pót)
nyári tábor június 9.
szeptember hó augusztus 18. (augusztus 25. - pót)
október hó szeptember 8. (szeptember 22. - pót)
november hó október 13. (október 20. - pót)
december hó november 10. (november 17. - pót)
2021. január hó december 8. (december 15. - pót)Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

Nincsenek események
Free Joomla! templates by AgeThemes