Életrevaló iskolakultúra program

Kedves Szülők!

eletrevaloEbben az évben Életrevaló (7 szokás) új iskolakultúra programunk keretében fognak megismerkedni a tanulók a személyes életvezetés fontosságával. Minden gyermek képes saját életének vezetésére, és arra, hogy helyes döntéseivel pozitív hatást gyakoroljon a környezetében élőkre. Az Életrevaló munkafüzet feladataival a fiatalok olyan jellembeli és életvezetési készségeket sajátíthatnak el, amelyek hozzásegítik őket a helyes döntések meghozatalához. A munkafüzetek szórakoztató feladatai a gyerekek életkori sajátosságainak figyelembe vételével késztetik őket felelősségteljes gondolkodásra.

A gyermekek izgalmas utazás előtt állnak. Bízunk benne, hogy Önök gyakran meg fogják kérdezni őket, hogyan haladnak. A munkafüzetek Önöknek is lehetőséget adnak arra, hogy számos tanulási pillanatot teremtve megismerkedjenek a program tartalmával. Kérjék meg gyermekeiket, hogy tanítsák meg Önöket mindarra, amit az iskolában tanultak. A magyarázat által tovább mélyül a gyermekek megértése, és alkalmat nyújtanak arra, hogy közösen tanulhassanak.

A 7 szokás a családunkban c. kiadvány is a szülők munkáját kívánja segíteni. A kis füzet összefoglalást ad minden egyes szokás tartalmáról, majd olyan közösen elvégezhető tevékenységeket javasol – mind kisiskolás-, mind kamaszkorú gyermekek számára – amelyek otthoni környezetben segítik a szokások gyakorlásának módját.

Fényképalbum

Az Életrevaló programról:

 

eletrevalo

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

K márc. 26
Miénk a ház
Cs márc. 28
Tavaszi szünet
P márc. 29
Tavaszi szünet
Szo márc. 30
Tavaszi szünet
V márc. 31
Tavaszi szünet
Free Joomla! templates by AgeThemes