Támogatási felhívás

FELHÍVÁS szja 1%-ról való rendelkezésre

Kedves Szülők, Támogatók!

Bizonyára látták, hogy az udvaron a játszóvárat biztonsági okokból le kellet zárni. Azonban örömmel tájékoztatom Önöket, hogy adományaiknak és az szja 1% javunkra történt rendelkezéseinek eredményeként 2.800.000 Ft-t különítettünk el egy új vár vásárlására és telepítésére. Iskolánk ebben az évben 60 éves lesz. Azt gondolom, méltóan tudjuk majd ünnepelni az évfordulót, ha a gyerekek egy szép új játszóhelyet vehetnek birtokba.

Emellett az elmúlt évben is tudta az alapítvány támogatni a tanórán kívüli programokat, a projekteket, a környezetvédelmi tevékenységet, és technikai eszközöket is adományoztunk az iskolának.

Mindezért szeretnénk köszönetet mondani, mert a segítség – akármekkora összegről is legyen szó - mindig jól jön.

A következő években szükség lesz az informatikai eszközök felújítására, de a jól bevált programokat és az új kezdeményezéseket is szeretnénk támogatni.

Az Életrevaló program kibontakoztatásához szükség van még az új pedagógus kollégák módszertani képzésére, melyre szeretnénk biztosítani egy keretet. A program jó, szeretnénk, ha a pedagógusváltások ellenére úgy tudnánk tovább vinni, hogy az mindenkinek megelégedésére és a gyerekek hasznára váljon.

Az alapítvány működése során személyi juttatásokra nem költ, minden lehetséges forintot a gyermekek tanulási és környezeti feltételeinek javítására kívánunk fordítani a jövőben is.

Az kuratórium és a Gádor iskola nevében arra kérem Önöket, hogy adójuk 1%-val és adományaikkal továbbra is támogassák az iskoláért végzett tevékenységét.

Aki még megteheti, kérem, rendelkezzen javukra az szja 1%-ról!

Köszönettel:

Maróthy Miklósné

elnök sk.

 

Az alapítvány adatai:

Neve: A művelt és egészséges gyermekekért Alapítvány (rövid neve: MEGY Alapítvány)

adószáma: 19676786-1-43

számlaszáma: 11722003-20073400

Partnereink

bakosfa iskolagyumolcs kobold 004

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Free Joomla! templates by AgeThemes