Kémia Derby II. forduló

Iskolánkban rendezték meg ennek a színvonalas országos versenynek a 2. fordulóját, ahová már csak azok a tanulók kaptak meghívást, akik a miskolci versenyen 60% felett teljesítettek.A versenyen általános iskolások és gimnazisták is részt vettek, a zsűrizésben pedig főiskolai tanárok is dolgoztak.

A verseny egy látványos kísérlet-bemutatóval kezdődött, majd a diákok évfolyamok szerint elvonultak írásbeli, szóbeli és gyakorlati tudásukról számot adni.

A reggel 10 órától délután kb. 3 óráig tartó versenyen iskolánk négy hetedikes diákja vett részt,.
Örömmel jelentjük, hogy a hetedik évfolyamosok versenyén Madocsay Tünde 7.n. a II. helyet szerezte meg, Csente Dorottya 7.n. és Kovács Fanni 7.n. a IV. helyen, Tölgyesi Csilla 7.n. pedig a VII. helyen végzett.
Gratulálunk a kitartó és eredményes munkához!
A verseny fő szervezője Madarassy Márk, az iskolánkban zajló II. forduló helyszíni körülményeit Maróthy Éva néni biztosította és szervezte, a bemutatót a miskolci Herman Labor tartotta.

Köszönjük minden szervező és résztvevő munkáját! További képek.
Gratulálunk!

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

P ápr. 26 @09:00 - 05:00PM
Gádor Trail
Free Joomla! templates by AgeThemes